Seniorcity Wenduine

Seniorcity Wenduine

Welkom in Seniorcity Wenduine! Dit project aan de rand van de gezellige badstad aan onze kust bestaat uit 47 erkende assistentiewoningen verspreid over 3 gebouwen. Iedere flat (73m²) bestaat uit een lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een aangepaste badkamer, twee slaapkamers, een apart bezoekerstoilet, een berging met plaats voor een wasmachine en/of droogkast, een overdekt terras met zicht op de polders en een autostaanplaats. In de gebouwen is ook een ontmoetingsruimte voorzien, waar tal van activiteiten doorgaan, je een drankje kan nuttigen of samen tv kan kijken. Een shuttledienst brengt je naar de wekelijkse markt in Wenduine of het strand en haalt je nadien terug op. En geen zin in boodschappen? Dan worden deze wekelijks voor u gedaan en aan huis geleverd. Het is heerlijk vertoeven aan de kust met zicht op onze unieke polders.

Virtuele rondleiding

Wenduine virtuele tour

Benieuwd naar onze assistentiewoningen? Bekijk hier de virtuele tour en wandel rond in Seniorcity Wenduine. 

Kijkdagen

Liever een fysieke rondleiding? Je vindt hier een overzicht van onze kijkdagen.
Indien deze data jou niet passen, maar je toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, neem dan gerust contact op met de woonassistente, Katrien.

Prijs

De dagprijs is  42.12€/dag (excl korting, ongeacht het aantal bewoners. In de prijs zit de vergoeding voor de zorg- en dienstverlening (12€) en de vaste kosten (2.12€) verbonden aan het gebouw inbegrepen. De eerste nieuwe bewoners genieten een korting van 8€ per dag!

Adresgegevens

Seniorcity Wenduine
Brugsesteenweg 80-84
8420 Wenduine
gawseniorcitywenduine@i-mens.be

Korting 8€/dag
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan