Seniorcity O'Sea Oostende

Seniorcity O'Sea Oostende

Seniorcity O'Sea Oostende is een groep van 50 luxueuze assistentiewoning gelocaliseerd in het project 0'Sea. Dit project huisvest een mix van woonvormen gaande voor jong en oud vlakbij het strand.

Elke assistentiewoning is voorzien van alle luxe en comfort met een ingerichte keuken,  een leefruimte, 1 of 2 slaapkamers, een toegankelijke badkamer en een terras of balkon met zicht op zee of op de binnentuin. Naast jouw eigen flat kan je ook gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte, waar je kan genieten van een gezellige babbel met jouw medebewoners, de krant kan lezen of kan deelnemen aan één van onze activiteiten.

Uitrusten in de gezonde zeelucht, maar toch vlakbij de bruisende koningin der badsteden: kortom, hier moet je zijn!

Deze nieuwe groep van assistentiewoningen is 1 jaar open en heeft zijn eerste bewoners. Kom kijken tijdens 1 van onze kijkdagen of vraag informatie en/of een individuele rondleiding aan bij onze woonassistent, Jilly.

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Oostende.Ontdek onze 360° rondleiding

Kijkdagen

Liever een fysieke rondleiding? Kom een kijkje nemen op 1 van onze kijkdagen. Een overzicht van alle kijkdagen kan u hier terugvinden.

Prijs

De prijs varieert naargelang het type assistentiewoning en de oppervlakte van het terras en de leefruimte. De dagprijs ligt tussen 40€ en 60€ per dag, inclusief vaste kosten en de kosten verbonden aan de zorg- en dienstverlening. Nieuwe bewoners genieten een korting van 5€/dag gedurende de eerste 2 jaar na de start van bewoning.

Adresgegevens

Leopold van Tyghemlaan (zijstraat van de Troonstraat) 90
8400 Oostende

gawseniorcityoostende@i-mens.be

 

5€ korting/dag!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan