Seniorcity O'Sea Oostende

Seniorcity O'Sea Oostende

Wie aan zee wil wonen, kan niet anders dan kiezen voor Seniorcity O’Sea Oostende, een groep van 50 luxueuze nieuwbouwassistentiewoningen, gelocaliseerd in een splinternieuwe buurt in kusthoofdstad Oostende. Hypermodern, hoogst opvallend en vooral stijlrijk. Waar groot en klein, jong en oud zalig zullen samenleven, in alle rust en luxe en vlakbij het strand.

Dit project werd definitief erkend door het agentschap Zorg en Gezondheid, waardoor het voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Elke assistentiewoning is voorzien van alle luxe en comfort met een ingerichte keuken,  een leefruimte, 1 of 2 slaapkamers, een toegankelijke badkamer en een terras of balkon met zicht op zee of op de gezellige binnentuin. Naast jouw eigen flat kan je ook gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte, waar je kan genieten van een gezellige babbel met jouw medebewoners, de krant kan lezen of kan deelnemen aan één van onze activiteiten.

Uitrusten in de gezonde zeelucht op 30 m van het strand, maar toch vlakbij de bruisende koningin der badsteden: kortom, hier moet je zijn!

Kom kijken tijdens 1 van onze kijkdagen of vraag informatie en/of een individuele rondleiding aan bij onze woonassistent, Jilly. Zij zal je alle informatie bezorgen over onze hoogstaande zorg- en dienstverlening inbegrepen in de dagprijs.

De ideale uitvalsbasis in de Koningin der badsteden!


Virtuele rondleiding

Oostende virtuele tour

Benieuwd naar onze assistentiewoningen? Bekijk hier de virtuele tour en wandel rond in Seniorcity Oostende.

Kijkdagen

Liever een fysieke rondleiding? Kom een kijkje nemen op 1 van onze kijkdagen. Een overzicht van alle kijkdagen kan u hier terugvinden.

Prijs

De prijs varieert naargelang het type assistentiewoning en de oppervlakte van het terras en de leefruimte. De dagprijs ligt tussen 40€ en 60€ per dag, inclusief vaste kosten en de kosten verbonden aan de zorg- en dienstverlening. Nieuwe bewoners genieten een korting van 5€/dag gedurende de eerste 2 jaar na de start van bewoning.

Adresgegevens

Leopold van Tyghemlaan (zijstraat van de Troonstraat) 90
8400 Oostende

gawseniorcityoostende@i-mens.be

5€ korting/dag!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan