Seniorcity Kuurne

Seniorcity Kuurne

Welkom bij Seniorcity Kuurne! Dit uniek woonproject bestaat uit 48 assistentiewoningen, waar u zelfstandig kan wonen zonder zorgen. De oppervlakte van een flat bedraagt een ruime 80m². Iedere flat bestaat uit een grote lichtrijke leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een berging met plaats voor een wasmachine en/of droogkast, 2 slaapkamers, een aangepaste badkamer, een apart bezoekerstoilet, één (of twee) terras(sen) en eventueel een autostaanplaats. Voor het gebouw is een ruimte parking voor bezoekers. Naast jouw eigen flat kan je ook gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte. Hier kan je genieten van een babbel, worden activiteiten georganiseerd, kan je gebruik maken van de bibliotheek, tijdschriften, krant, gezelschapsspelen, TV, kan je samen met andere bewoners een aperitiefje drinken en nog zo veel meer. Je kan ten volle genieten van onze tuin waar je in alle rust kan vertoeven in het groen, even relaxen op onze tuinbanken of gezellig petanque spelen met de medebewoners. Wooncomfort troef op De Vlaskouter in Kuurne.

Wees er snel bij, want er is er maar 1 assistentiewoningen meer vrij!

Virtuele rondleiding

Kuurne virtuele tour

Benieuwd naar onze assistentiewoningen? Bekijk hier de virtuele tour en wandel rond in Seniorcity Kuurne. 

Kijkdagen

Liever een fysieke rondleiding? Je vindt hier een overzicht van al onze kijkdagen.

Indien deze data jou niet passen, maar je toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, kan je steeds contact opnemen met de woonassistente, Joke. 

Prijs

De dagprijs is  42,12€, ongeacht het aantal bewoners. In de prijs zit de vergoeding voor zorg- en dienstverlening (12€) en vaste kosten (2,12€) verbonden aan het gebouw inbegrepen. Een staanplaats kan apart gehuurd worden.

Adresgegevens

Seniorcity Kuurne
De Vlaskouter 12-22
8520 Kuurne
gawseniorcitykuurne@i-mens.be

 

 

Laatste flat met korting!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan