Seniorcity Herent

Seniorcity Herent

Welkom bij Seniorcity Herent! Je vindt hier 44 erkende assistentiewoningen in de rustige Notelarenweg, vlakbij het stadscentrum. Seniorcity Herent bestaat uit 2 blokken met assistentiewoningen, blok 43 en blok 45, met telkens 3 verdiepingen. De assistentiewoningen op het gelijkvloers en de eerste verdieping  bestaan uit een ruime leefruimte van bijna 80m², een uitgeruste keuken, een aparte bergplaats, twee volwaardige slaapkamers, een ingerichte badkamer met inloopdouche, een ruim leefterras en een ondergrondse autostaanplaats. De assistentiewoningen op de bovenste verdieping zijn even goed uitgerust, maar de leefruimte is iets kleiner met 68m², wat ruimschoots wordt goedgemaakt door het zonnige open terras. Deze assistentiewoningen hebben 1 volwaardige slaapkamer en een aansluitende dressing of hobbykamer.

Rustig wonen op een boogscheut van de bruisende stad Leuven!

Eerste bewoners hebben eind 2017 hun intrek genomen in de eerste flats gelegen aan huisnummer 43. In april 2018 werd ook de tweede blok met huisnummer 45 bewoond. Ondertussen zijn de meeste assistentiewoningen bewoond, dus kom snel de laatste assistentiewoningen bekijken!

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Herent

Benieuwd naar onze assistentiewoningen? Bekijk hier de virtuele tour en wandel rond in Seniorcity Herent.

Kijkdagen

Je vindt hier een overzicht van onze kijkdagen.
Indien deze data jou niet passen, maar je toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, neem dan gerust contact op met de woonassistente, Yati.

Prijs

De  dagprijs bedraagt 47,20€ (incl. korting) voor de grote tweeslaapkamerwoningen en 44,20€ voor de éénslaapkamerwoningen, ongeacht het aantal bewoners. In de prijs zit de vergoeding voor zorg- en dienstverlening (12€) en de vaste kosten (4,2€) verbonden aan het gebouw inbegrepen.

Adresgegevens

Seniorcity Herent
Notelarenweg 43-45

3020 Herent
gawseniorcityherent@i-mens.be

 

Extra korting!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen