Seniorcity Dunant Gardens Gent

Seniorcity Dunant Gardens Gent

Welkom in Seniorcity Dunant Gardens Gent, dat zich bevindt in een uniek woonproject met verschillende types wooneenheden op de voormalige CIAC-site. Deze groep van assistentiewoningen bevat 56 erkende assistentiewoningen, voorzien van alle hedendaags comfort. Iedere flat bestaat uit een ruime leefruimte, een uitgeruste keuken en een moderne en toegankelijke badkamer. Je kan kiezen tussen een assistentiewoning met 1 of 2 slaapkamers. Uitrusten kan je op jouw eigen terras met zicht op 1 van de prachtige binnentuinen of de Watersportbaan. Naast jouw eigen flat kan je ook gebruikmaken van een ruime ontmoetingsruimte, waar je kan genieten van een gezellige babbel, de krant kan lezen of deelnemen aan één van onze activiteiten. Omringd door verschillende binnentuinen en toch op fietsafstand van het hart van Gent, beleef je hier de stad ten top! 

Deze groep van assistentiewoningen is nu 1 jaar open en heeft reeds zijn eerste bewoners mogen verwelkomen! Kom kijken tijdens 1 van onze kijkdagen of vraag informatie of een individuele rondleiding aan bij onze woonassistent, Vanessa.

Nieuwe bewoners krijgen een korting op de dagprijs!

Virtuele rondleiding

Benieuwd naar onze assistentiewoningen? Bekijk hier de virtuele tour en wandel rond in Seniorcity Dunant Gardens.

Kijkdagen

Je vindt hier een overzicht van alle kijkdagen. Indien deze data jou niet passen, kan je contact opnemen met de woonassistente op onderstaand maildres.

Prijs

De prijs varieert naargelang het type assistentiewoning en de oppervlakte van het terras en de leefruimte. De dagprijs ligt tussen 40€ en 60€ per dag, inclusief vaste kosten en de kosten verbonden aan de zorg- en dienstverlening. Nieuwe bewoners genieten een korting van 5 of 7€/dag, afhankelijk van het type assistentiewoning.

Adresgegevens

Einde Were 13-15
9000 Gent

0496 56 42 22

gawseniorcitydunantgardensgent@i-mens.be

Korting 5 of 7€/dag!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan