Seniorcity Aalst

Seniorcity Aalst

In september 2021 verwelkomen we onze nieuwste groep van assistentiewoningen, Seniorcity Aalst. Op de voormalige Carglass-site naast het administratief centrum zijn de werken voor een kantoorgebouw voor thuiszorgdiensten van i-mens, een kinderopvang en 34 assistentiewoningen volop aan de gang. Daarnaast worden er ook 22 nieuwbouwappartementen en een winkel- of horecaruimte gebouwd. Een voetgangersdoorgang zal de Molenstraat met de Vaartstraat verbinden.

Het project telt 3 vrijstaande gebouwen omgeven door een groene autovrije zone: het gebouw Park telt 14 assistentiewoningen bovenop het kinderdagverblijf, het gebouw Eiland huist 8 assistentiewoningen en het gebouw Markt telt 12 assistentiewoningen.

Zelfstandig wonen zonder zorgen

De in totaal 34 assistentiewoningen zullen door ons beheerd worden, wat garant staat voor een professionele dienstverlening in een kwaliteitsvol kader. Zelfstanding wonen, waarbij jouw zorgen onze zorg worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Prijs

De dagprijzen liggen tussen 36 en 41€, excl vaste kosten en kosten voor een parkeerplaats en/of berging. en zijn  afhankelijk van het de grootte van de assistentiewoning en het bijhorend terras en het aantal slaapkamers (1 of 2). Daarbij moet je nog rekening houden met de extra kosten voor de nutsvoorzieningen, telefoon, maaltijden en leefkosten.

Interesse?

Schrijf je alvast in op onze geïnteresseerdenlijst via het mailadres assistentiewoningen@i-mens.be voor meer informatie of kom langs op 1 van de kijkdagen.

Opening najaar 2021
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan