Residentie Seniorcity Gent

Residentie Seniorcity Gent

Welkom in Residentie Seniorcity Gent! In de Tijgerstraat vlakbij het centrum vindt u 103 assistentiewoningen te midden een oase van rust. Aansluitend aan de bestaande erkende 90 assistentiewoningen zijn op de bovenste verdieping 13 nieuwe flats gerealiseerd. Zowel de bestaande als de nieuwe flats zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een ruime living, een badkamer en een aparte slaapkamer. De grootte van de flats varieert van 60 tot 90 m², er zijn flats zonder en met 1 en 2 terrassen, met 1 en 2 slaapkamers.

Uitstekende zorgverlening

Dit uniek woonzorgcomplex legt de focus op een uitstekende zorgverlening, een hoge woonkwaliteit en een brede welzijnsbeleving. Het restaurant en de cafetaria zijn elke dag open. Indien nodig kan u dagelijks een ontbijt, middag- en avondmaaltijd bestellen. Je kan in ons restaurant ook volgens de kaart kiezen en genieten van een ruim wijnaanbod en drankenassortiment. Bovendien zorgt een binnenzwembad en wellnessruimte ervoor dat je in uitstekende conditie blijft verkeren en er goed blijft uitzien. Tevens beschikken wij op deze site over een erkend lokaal dienstencentrum waar veel activiteiten en ontspannings-mogelijkheden worden aangeboden.

Een uniek woonzorgcomplex met focus op een uitstekende zorgverlening, een hoge woonkwaliteit en een brede welzijnsbeleving!

Prijs

De dagprijzen variëren van € 45 tot € 81, naargelang de grootte en extra’s in de infrastructuur. Voor een tweede persoon wordt een klein supplement aangerekend. In deze prijs is inbegrepen: huur van het appartement, basisonderhoud van de flat, centrale verwarming, elektriciteitsverbruik, waterverbruik, aansluiting van radio en TV, aansluitingsmogelijkheid voor telefoon, 24 uur op 24 uur residentiepermanentie ter plaatse op de site, noodoproepsysteem, ontspanningsmogelijkheden, alle administratie- en personeelskosten, onderhoud en controleverrichtingen van technische installaties, alle syndic-kosten, informatieve en sociale dienstverlening, alle soorten verzekeringen en huurderaansprakelijkheid, het gebruik van de fitnessruimte, het speciale verzorging/bubbelbad, interactief Smart-Assist-systeem, WiFi & internet.

Bij de dagprijs kunnen supplementen worden aangerekend en dit volgens het verbruik in het restaurant, de cafetaria, de wasserette, pedicure, manicure, kapsalon, kine, verpleging buiten de nomenclatuur, gezinshulp, extra poetsdienst, karweidienst, vervoerdienst, individuele nachtoppas, aantal telefoongesprekken. Dokterskosten en medicatie valt eveneens buiten de dagprijs. Op aanvraag kan een garage, bijkomende berging en/of een kluis worden gehuurd. Er is eveneens een mogelijkheid om jouw wagen te (laten) wassen.

Wens je graag even binnen te kijken in Seniorcity Gent, dat kan:
Voorstelling Seniorcity

25 jaar exploitatie
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan