Seniorcity Wenduine

Seniorcity Wenduine

Welkom in Seniorcity Wenduine! Dit project aan de rand van de gezellige badstad aan onze kust bestaat uit 47 erkende assistentiewoningen verspreid over 3 gebouwen. Iedere flat (73m²) bestaat uit een lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een aangepaste badkamer, twee slaapkamers, een apart bezoekerstoilet, een berging met plaats voor een wasmachine en/of droogkast, een overdekt terras met zicht op de polders en een autostaanplaats. In de gebouwen is ook een ontmoetingsruimte voorzien, waar tal van activiteiten doorgaan, je een drankje kan nuttigen of samen tv kan kijken.  Het is heerlijk vertoeven aan de kust met zicht op onze unieke polders.

Kijkdagen:
U vindt hier een overzicht van onze kijkdagen.
Indien deze data u niet passen, maar u toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, neem dan gerust contact op met de woonassistente, Katrien.

Adresgegevens:
Seniorcity Wenduine
Brugsesteenweg 80-84
8420 Wenduine
gawseniorcitywenduine@i-mens.be

Prijs:                                                                                                                                                                                       

De dagprijs is in 2018 verlaagd naar 42.12€, ongeacht het aantal bewoners. In de prijs zit de vergoeding voor zorg- en dienstverlening (12€) en vaste kosten (2.12€) verbonden aan het gebouw inbegrepen. De eerste 2 jaar krijgt elke nieuwe bewoner een korting van 3€ per dag.

Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan