Seniorcity Kuurne

Seniorcity Kuurne

Welkom bij Seniorcity Kuurne! Dit uniek woonproject bestaat uit 48 assistentiewoningen, waar u zelfstandig kan wonen zonder zorgen. De oppervlakte van een flat bedraagt een ruime 80m². Iedere flat bestaat uit een grote lichtrijke leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een berging met plaats voor een wasmachine en/of droogkast, 2 slaapkamers, een aangepaste badkamer, een apart bezoekerstoilet, één (of twee) terras(sen) en eventueel een autostaanplaats. Voor het gebouw is een ruimte parking voor bezoekers. Naast uw eigen flat kan u ook gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte. Hier kan u genieten van een babbel, worden activiteiten georganiseerd, kan u gebruik maken van de bibliotheek, tijdschriften, krant, gezelschapsspelen, TV, … , kan u samen met andere bewoners uw maaltijd nuttigen of een aperitiefje drinken en nog zo veel meer. U kan ten volle genieten van onze tuin waar u in alle rust kan vertoeven in het groen, even relaxen op onze tuinbanken of gezellig petanque spelen met de medebewoners. Wooncomfort troef op De Vlaskouter in Kuurne.

Wees er snel bij, want er zijn er maar 3 assistentiewoningen meer vrij!

Kijkdagen:
U vindt hier een overzicht van al onze kijkdagen.
Indien deze data u niet passen, maar u toch een kijkje wenst te nemen in de modelflat, kan u steeds contact opnemen met de woonassistente, Kelly.

Adresgegevens:
Seniorcity Kuurne
De Vlaskouter 12-22
8520 Kuurne
gawseniorcitykuurne@i-mens.be

Prijs:                                                                                                                                                                                                                                  De dagprijs is  42,12€, ongeacht het aantal bewoners. In de prijs zit de vergoeding voor zorg- en dienstverlening (12€) en vaste kosten (2.12€) verbonden aan het gebouw inbegrepen. Een staanplaats kan apart gehuurd worden.

Nieuwe bewoners krijgen de eerste 2 jaar een korting van 3€ per dag op de dagprijs!

 

 

Laatste 3 flats!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan