Seniorcity Dunant Gardens Gent

Seniorcity Dunant Gardens Gent

Welkom in Seniorcity Dunant Gardens Gent, dat zich bevindt in een uniek woonproject met verschillende types wooneenheden op de voormalige CIAC-site. Deze groep van assistentiewoningen bevat 56 erkende assistentiewoningen, voorzien van alle hedendaags comfort. Iedere flat bestaat uit een ruime leefruimte, een uitgeruste keuken en een moderne en toegankelijke badkamer. U kan kiezen tussen een assistentiewoning met 1 of 2 slaapkamers. Uitrusten kan u op uw eigen terras met zicht op 1 van de prachtige binnentuinen of de Watersportbaan. Naast uw eigen flat kan u ook gebruikmaken van een ruime ontmoetingsruimte, waar u kan genieten van een gezellige babbel, de krant kan lezen of deelnemen aan één van onze activiteiten. Omringd door verschillende binnentuinen en toch op fietsafstand van het hart van Gent, beleeft u hier de stad ten top! 

Deze groep van assistentiewoningen is net geopend en klaar om zijn eerste bewoners te ontvangen! Kom kijken tijdens 1 van onze kijkdagen of vraag informatie of een individuele rondleiding aan bij onze woonassistent, Laure.

Nieuwe bewoners krijgen een korting op de dagprijs!

Kijkdagen 2020

U vindt hier een overzicht van alle kijkdagen

Indien deze data u niet passen, kan u contact opnemen met de woonassistente op onderstaand maildres.

Adres:
Einde Were 13-15
9000 Gent

0496/564.222

gawseniorcitydunantgardensgent@i-mens.be

Prijs
De prijs varieert naargelang het type assistentiewoning en de oppervlakte van het terras en de leefruimte. De dagprijs ligt tussen 40€ en 60€ per dag, inclusief vaste kosten en de kosten verbonden aan de zorg- en dienstverlening. Nieuwe bewoners genieten een korting van 5 of 7€/dag, afhankelijk van het type assistentiewoning.

Korting 5 of 7€/dag!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan