Residentie Seniorcity Oostende

Residentie Seniorcity Oostende

Seniorcity Oostende is een groep van 50 luxueuze assistentiewoning gelocaliseerd in het project 0'Sea. Dit project huisvest een mix van woonvormen gaande voor jong en oud vlakbij het strand.

Elke assistentiewoning is voorzien van alle luxe en comfort met een ingerichte keuken,  een leefruimte, 1 of 2 slaapkamers, een toegankelijke badkamer en een terras of balkon met zicht op zee of op de binnentuin. Naast uw eigen flat kan u ook gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte, waar u kan genieten van een gezellige babbel met de medebewoners, de krant kan lezen of kan deelnemen aan één van onze activiteiten.

Uitrusten in de gezonde zeelucht, maar toch vlakbij de bruisende koningin der badsteden: kortom, hier moet je zijn!

Deze nieuwe groep van assistentiewoningen is net geopend en klaar om zijn bewoners te ontvangen. Kom kijken tijdens 1 van onze kijkdagen of vraag informatie en/of een individuele rondleiding aan bij onze woonassistent, Jilly.

Kijkdagen 2020:

U vindt hier een overzicht van onze kijkdagen voor 2020

Adres:

Leopold van Tyghemlaan (zijstraat van de Troonstraat) 90

8400 Oostende

gawseniorcityoostende@i-mens.be

Prijs

De prijs varieert naargelang het type assistentiewoning en de oppervlakte van het terras en de leefruimte. De dagprijs ligt tussen 40€ en 60€ per dag, inclusief vaste kosten en de kosten verbonden aan de zorg- en dienstverlening. Nieuwe bewoners genieten een korting van 5€/dag gedurende de eerste 2 jaar na de start van bewoning.

5€ korting/dag!
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan