Kijkdagen oktober

Seniorcity Oostende en Seniorcity Dunant Gardens Gent vieren hun éénjarig bestaan met een extra kijkdag. Kom langs en bekijk de veranderingen die deze 2 groepen van assistentiewoningen in dat jaar ondergaan hebben. Geniet van de mooie, aangelegde tuinen en beleef de gezelligheid in onze ontmoetingsruimtes. Om wille van de coronamaatregelen is inschrijven op voorhand verplicht, zodat wij u persoonlijk kunnen rondleiden.

Meer info op onze pagina 'kijkdagen'.

Tot dan?

Het woonzorgteam

Residentie Seniorcity Oostende

Seniorcity Oostende, een groep van 50 luxueuze assistentiewoningen, is ingebed in een project met een mix van verschillende woonvormen vlakbij het strand. Je kan de zee proeven en ruiken, de wind horen ruisen, kortom genieten!

Residentie Seniorcity Dunant Gardens Gent

Seniorcity Dunant Gardens in Gent is gelokaliseerd op de voormalige CIAC-site aan de Watersportbaan in Gent. Deze groep van 56 luxueuze assistentiewoningen bevindt zich in een complex met gezinsappartementen en handelszaken.

Residentie Seniorcity Herent

Welkom bij Seniorcity Herent! U vindt hier 44 erkende assistentiewoningen in de rustige Notelarenweg, vlakbij het stadscentrum en op een boogscheut van Leuven.

Residentie Seniorcity Gent

Welkom in Residentie Seniorcity! Dit uniek woonzorgcomplex legt de focus op een hoge woonkwaliteit en een brede welzijnsbeleving.

Seniorcity Wenduine

Welkom in Seniorcity Wenduine; 47 erkende assistentiewoningen, gelegen in de Brugsesteenweg. De flats zijn voorzien van alle comfort zodat u er zorgeloos kan wonen.

Seniorcity Kuurne

Welkom in Seniorcity Kuurne; 48 erkende assistentiewoningen, gelegen op De Vlaskouter te Kuurne.  Zorgeloos woonplezier is waar deze flats voor staan.

Welkom

Welkom

Welkom op de website van Partners in Solidariteit als beheersinstantie. Wenst u een assistentiewoning te huren? Dan zit u goed! 
Hier vindt u alles over zelfstandig en kwaliteitsvol wonen in Vlaanderen en Brussel, omringd door de geïntegreerde en professionele zorg van i-mens.